Aloita Golf

Tervetuloa alkeiskurssille

Golfin alkeiskurssi on aloittelijoille suunnattu kurssi, jolla pääset kiinni golfin perusteisiin. Kurssilla saat tarvittavat eväät golfin aloittamiseen tiiviissä paketissa. Sukella golfin saloihin yhdellä Suomen upeimmista kentistä! Valmennuksesta vastaa Suomen parhaan amatöörigolffarin valmentaja!

Kurssilla saat ammattitaitoiset ohjeet golfin perusteista aina putista draiviin. Harjoittelu sisältää tekniikka- ja lyöntiharjoitusten lisäksi kentällä pelaamista. Tärkeää on myös oppia reipas, kaikkien kannalta mukavin, pelirytmi. Kurssin aiheina ovat mm. lähipelin perusteet, pidemmät lyönnit, peliopetus sekä säännöt.

Kurssin kesto 5 tuntia. Kurssin vetäjänä toimivat Pro Harri Thil ja/tai seuravalmentajat.

Alkeiskurssihinnat

  • Aikuiset 120 €
  • Opiskelijat 120 €*
  • Juniorit 19-21v. 115 €
  • Juniorit max. 18v. 80 €

Alkeiskurssin hinnat sis. kurssin opetuksen ja välineet kurssin ajaksi ja edulliset rangepoletit kurssin jälkeen 1€/kpl. Voit päivittää valintasi laajempaan pelipakettiin myös myöhemmin kurssin aikana. Ilman kurssia Green Cardin suoritus 75 €. Kysy myös edullinen perhetarjous, kurssi omalle perheelle tai vaikka kaveriporukalle!

Aloittelijan pelipaketit

Halutessasi voit valita myös laajemman aloittelijan pelipaketin sisältäen opetuksen ja välineet kurssin ajaksi sekä Green Card suorituksen + jäsenyys + 18r pelikierros kaudella 2023 sekä edulliset kierroshinnat/loppukauden pelioikeuden).

Aloittelijan pelipakettihinnat

  • Aikuisen pelipaketti 195 €
  • Opiskelijan pelipaketti 175 €*
  • Juniorin 19-21v. pelipaketti 165 €
  • Juniorin max. 18v. pelipaketti 120 €

Hinta sisältää opetuksen ja välineet kurssin ajaksi sekä Green Card suorituksen + jäsenyys + 18r pelikierros kaudella 2023 sekä edulliset kierroshinnat/loppukauden pelioikeuden)

*Opiskelija, edun saat esittämällä opiskelijatodistus päätoimisesta opiskelusta caddiemasterille.

Kurssi toteutuu neljällä osallistujalla. Jos varaamasi kurssin toteutuminen on epävarmaa (alle 4 varausta), niin pyrimme ohjaamaan sinut seuraavalle toteutuvalle kurssille.

Kokoontumispaikkana Muurame Golfin range. Säävaraus on voimassa. Säänmukainen vaatetus.

Peruutukset viimeistään 2 vuorokautta ennen kurssin alkua, muutoin peritään 30 € maksu.

Oppimatkaasi golfariksi voit jatkaa liittymällä MGS:n jäseneksi ja osallistumalla aloittelijoiden supersuosittuihin peli-iltoihin!

Huom. edulliset rangepoletit kurssin jälkeen 1 €/kpl.

Kurssi toteutuu neljällä osallistujalla. Jos varaamasi kurssin toteutuminen on epävarmaa (alle 4 varausta), niin pyrimme ohjaamaan sinut seuraavalle toteutuvalle kurssille.

ALKEISKURSSIAIKATAULUT JA ILMOITTAUTUMINEN


Aloittelijoiden peli-illat

Aloittelijoiden Todella suositut peli-illat jatkuvat myös kaudella 2024!

Aloittelijoiden peli-illoissa käydään läpi vaihtuvia teemoja koko kesän ajan 4-8 henkilön pienryhmissä. Harjoitusten kesto on 55 min., minkä jälkeen on mahdollisuus pelata 9 reikää 3-4 hengen ryhmissä.

Osallistumismaksu 20 € (sis. opetustunnin ja 9 reiän kierroksen).

Aloittelijoiden ilta on tarkoitettu ensisijaisesti seuran jäsenille hcp 36-54 tai Muurame Golfissa Green Card -kurssin käyneille.


​​​​​​​Lisätiedot:
PGA Pro Harri Thil
puh. 044 288 5959
henkkathil@icloud.com