Jäsenlaskut lähetetty 2.2.2022


Muuramen Golfseura ry:n jäsenlaskut on lähetetty jäsenille 2.2.2022 ja eräpäivä on 15.2.2022.

Tarkkasilmäiset ovat jo huomioineet että lasku saapui aiemmasta poiketen Muurame Golf Oy:lta. Huomioithan tämän muutoksen käyttäessäsi esim. pankkiohjelman maksupohjia.
Jatkossakin kaikki laskut saapuvat Muurame Golf Oy:ltä. Tarkistathan siis että maksusi vastaa samasi laskun tietoja ja varmista vielä maksun saaja, tilinumero ja viitenumero laskulta, kiitos.

Mikäli et ole saanut jäsenlaskua sähköpostiisi, tarkistathan ensin sähköpostilaatikkosi roskaposti ja muut kansiot . Mikäli laskua ei edelleenkään löydy, ilmoitathan asiasta sähköpostitse toimisto@muuramegolf.fi

Kaikkiin toimistoon saapuneisiin viestiin vastataan aina, joten mikäli et saa vastausta sähköpostiisi 1-2 arkipäivän sisällä, tarkistathan ensin muut sähköpostilaatikkosi kansiot. Muuramegolf.fi -päätteiset sähköpostit ajautuvat tällä hetkellä hyvin herkästi vastaanottajan roskapostikansioon tai ensisijaisen saapuneet -kansion sijaan muihin kansioihin. Ongelmaan odotetaan korjausta lähiaikoina.

(Tilanne 16.2.2022 sähköpostien toimitusongelmaa ei olla satu vielä korjattua).

Jäsenet ja osakkaat voivat tehdä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissaan, jolloin laskut tulevat jatkossa suoraan verkko-/mobiilipankkiin.