Joogaa golfareille

Tervetuloa tasapainottamaan kehoa ja mieltä erityisesti golffareille suunnatulle joogakurssille. Golfia pelatessasi kehosi rasittuu yksipuolisesti. Kurssilla keskitytäänkin avaamaan pelaamisesta aiheutuvia jumeja, tuomaan kehoon monipuolista liikettä sekä molemminpuolista avausta.
Pääpaino kurssilla on golfaajan kehon ja mielen hyvinvointi. Tuntien teemana on kehon auki saaminen, jotta golfatessa mm. lyönneissä on mahdollisimman hyvä kiertoliike ja lantionseutu on vapaa kireyksistä. Lantion seudun hyvinvoinnilla on myös suuri merkitys jalkojemme sekä selkämme hyvinvointiin. Kurssi voi auttaa sinua saamaan parempia lyöntituloksia, kun keho on molemmin puolin auki, linjassa ja vahva.
Joogan avulla saadaan tuettua myös pelaajan mentaalista puolta, joka on isossa roolissa golfatessasi. Joogatuntien saatossa myös mieli vahvistuu, rauhoittuu ja tyyneys astuu yhä enemmän elämäämme mukaan, myös joogamaton ulkopuolelle. Tätä työkalua voit hyödyntää pelatessasi. Näin mahdolliset pienet vastoinkäymiset pelin edetessä eivät häiritse sinua.
Tunnit soveltuvat kaiken tasoisille joogeille, joten aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.Voit maksaa tunnit myös ePassilla, Edenredillä sekä Smartumilla. Laita tällöin viestiä info@sydamenpolku.fi.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitovaa. Jos sairastut, etkä pysty osallistumaan tunneille voit siirtää maksun Sydämen polun muihin palveluihin, käydä korvaavilla tunneilla (online/ live) tai lahjoittaa käynnin ystävällesi/ puolisolle/ tutulle. Jos tunti peruuntuu ohjaajan toimesta, voit osallistua korvaustunneille, joita järjestetään loppukeväästä/ alkukesästä. Osallistut tunneille omalla vastuullasi, sinua ei ole vakuutettu Sydämen toimesta. Velvollisuutesi on huolehtia, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus.


Sanna Bjurström
Joogaopettaja & tunnevyöhyketerapeutti
Sydämen polku


Palautetta tunneistani:
"Selkeää ohjausta ensikertalaiselle.”

"Jos hain hyvinvointia, sen sain. Luulin osallistuvani joogaan, mutta sainkin paljon enemmän!”
"Kurssi oli hyvä ja mielenkiintoinen, hyvinvointi todella lisääntyi. Iso kiitos!"
"Kiitos hyvästä kurssista. Ihana hengähtää kiireen keskellä, rauhoittua vain itseensä."
"Kiitos Sanna aivan ihanasta joogasta."