Kapteenien kevättervehdys

Kapteenien tervehdys 2023


Mahtavaa, vihdoin odotus on päättynyt ja uusi golfkesä 2023 on alkamassa ja kaikki golfiin liittyvä ilo on edessäpäin. Talven aikana ovat seuran vastuuhenkilöt ja toimikunnat suunnitelleet ahkerasti kesän varalle Muurame Golfiin erilaisia tapahtumia, kilpailuja, retkiä ja opetusta. Tarjonnassa on pyritty huomioimaan kaikkia ikäryhmiä ja kaikentasoisia pelaajia. Monenlaista uutta on luvassa ja suosittelemme osallistumista rohkeasti kaikkiin seuran järjestämiin tapahtumiin.


Seuraamme on tullut paljon uusia pelaajia ja on liittymässä uusia jäseniä, mikä on iloinen asia. Tärkeää olisi, että vanhat ja uudet viihtyisivät hyvin kentällä ja seuramme hyvää henkeä vaalittaisiin. Jotta hyvä henki ja iloinen ilmapiiri säilyy, sen eteen olisi kaikkien tehtävä töitä. Siksi mietimme tulevalle kesälle yhteisen ohjeistuksen ja tavoitteet kaikille seuramme jäsenille.


Ohjeistus ja tavoitteet seuran pelaajille alkavaan golfkauteen:


Kaikkien tervehtiminen ja ystävällinen muut huomioon ottava golfkäyttäytyminen on tärkeä osa Muuramen Golfseuran henkeä. Tähän ei kuulu kiroilu ja muistettava, että juniorit ottavat mallia kokeneista konkareista.

Hienoa olisi jos pelaamisesta ja harjoittelusta voisi nauttia tavoittelemalla ja muistelemalla VAIN onnistuneita suorituksia. Mökötys ja vanhojen epäonnistumisten märehtiminen, ei taatusti vie ketään eteenpäin. Onnistumiset ovat yhteinen ilo ja siivittävät usein koko peliryhmän parempiin suorituksiin, hyvä siis muistaa kannustaa ja tsempata, mutta myös antaa pelirauhaa kaikille.

Golfkäyttäytymiseen kuuluvat tärkeinä asioina myös hyvä Fooooor-huuto, kaverin pallon löytäminen alle kolmessa minuutissa, divottien korjaus mukaan otetulla hiekka-siemenseospussilla, griineillä alastulojälkien löytäminen ja niiden KORJAUS, nopeasti pelattu väylä, hyvä viimeinen putti joka meni reikään ja jälkipelit onnellisena klubilla.


Oikein ihanaa golfkesää kaikille, kentällä tavataan!


Golfterveisin

ladykapteeni Sari Fors ja kapteeni Juha Virenius