Onnistuneet kilpailut huipentuivat Moilasen mestaruuteen

Muurame Golfissa 8.7.-10.7.2022 pelattu M50 lyöntipelin SM-kilpailu on saatu päätökseen ja tulokset ovat selvillä. Kilpailu saatiin pelattua huippukuntoisella kentällä ja iloksemme MGS:n pelaaja Matti Moilanen voitti suomenmestaruuden itselleen kolmen kilpailupäivän jälkeen tuloksella 209 (69, 69, 71). Valtaisan suuret onnittelut Matille mestaruudesta!

Lopullinen kärkikuusikko on seuraava:

1. Matti Moilanen, MGS, 209 (69, 69, 70)

2. Ari Vauhkonen, PGC, 215 (72, 72, 70)

3. Sebastian Nymar, PGC, 218 (73, 75, 70)

4. Klaus Juhani Karlsson, PGH, 218 (73, 74, 71)

5. Timo Seppälä, KyG, 219 (70, 76, 73)

6. Tero Lahtinen, LGV, 220 (71, 72, 77)

Kilpailussa nähtiin Matti Moilasen lisäksi monta muuta Muuramen Golfseuran pelaajaa. MGS:n edustajien sijoitukset olivat seuraavat:

MC Timo Eloranta, 176 (87, 89)

Haluamme kiittää vielä suuresti jokaista, joka mahdollisti tällaisen kokemuksen suurten kilpailuiden järjestämisestä. Kiitos talkoolaiset aktiivisesta osallistumisesta, ilman teitä ei kilpailu olisi voinut onnistua. Kiitos Muurame Golfin kenttähenkilökunta suuresta ahkeroinnista, oli ilo kuulla kehuja kentän kunnosta päivittäin. Kiitos Muurame Golfin muu henilökunta kovasta työstä, jota näiden kisojen onnistumisen eteen on tehty.

Koko viikonlopun ajan Muurame Golfissa kilpailutunnelma oli valloillaan ja klubilla nähtiinkin useita jäsenistömme edustajia katsomassa ja kannustamassa kilpailijoita sekä nauttimassa hienosta golfista, jota klubimme läheisyydestä pystyi seuraamaan!

Kapteenimme Juha Virenius kirjoitti kilpailuista seuraavasti:

"Onnittelut Matti mestaruudesta! Olit jälleen ylivoimainen. Kiitos kaikille seuran jäsenille, jotka osallistuivat erilaisiin tehtäviin 50+ SM-kisoissa. Kiitos myös lukuisille kannattajillemme jotka loivat kisatunnelmaa.

Upeat järjestelyt loivat tunnelman jossa tunsin oloni etuoikeutetuksi ja ylpeäksi pukeutuessani seuran Kapteenina edustuspaitaan. Oli upeaa kuunnella vieraspelaajien kehuja kenttämme kunnosta, vehreydestä ja visuaalisuudesta.

Tästä on hieno jatkaa seuran muihin kilpailuihin ja ennen kaikkea seuran eri mestaruuskisoihin, joihin kannattaa kaikkien ja kaiken tasoisten pelaajien osallistua jotta pääsee nauttimaan huippuunsa viritetystä kentästämme ja huipputunnelmasta mestaruuskisapäivänä."