Talviharjoittelu Hutungissa 21.11.2022 alkaen, sarjakortit ovat saapuneet

Hyödynnä loistava talviharjoittelupaikka, tervetuloa harjoittelemaan!


Talviharjoittelua huipputiloissa Hutungissa ajalla 21.11.2022-23.4.2023

Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golfareille.

Käytössämme on n. 17x39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue. Huom! Uudet pallot tilattu! Viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy 7. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

Hinnat -seuran jäsenille myydään edullisempia henkilökohtaisia sarjakortteja:
5 kertaa 60€
10 kertaa 100€, juniorille 50€
20 kertaa 150€

Huom! 10 ja 20 kerran sarjakortteihin voi nimetä ostovaiheessa kaksi eri henkilöä, jotka voivat käyttää korttia, henkilöllisyys todistettava tarvittaessa Hutungissa. Kyseisten henkilöiden pitää kuulua kortin myyneeseen seuraan.

Kun ostat sarjakortin seuran kautta, maksaa voit myös liikuntarahalla.

Sarjakortin loputtua, voit hankkia vähintään 5 kerran kortin samalla kertahinnalla kuin edellisessä sarjakortissasi oli. Sarjakortti on voimassa 23.4.2023 saakka. 10 ja 20 kerran korttien käyttämättä jääneistä kerroista on mahdollista saada hyvityksenä 1 poletti/ käyttämätön kerta, vaihto tehtävä 15.5.2023 mennessä.

Kertalipun hinta Hutungin kassalta ostettuna on 15€, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksua ei voi maksaa Hutungissa liikuntaseteleillä. Kertalippuja voi tiedustella toimistosta esim. yrityksellesi, kertaliput myydään 10 kpl nipussa hintaan 100€.


MGS seuran vuorot ovat aina maanantaisin!

-> Hutungin talviharjoittelutilan varauskalenteri

Avoimiiin yleisövuoroihin on tervetullut kuka tahansa. Kun tulet harjoittelemaan, ilmoittaudu aina ensin kassalla, jossa kuitataan sarjalipun käyttö, otetaan nimi ja seura ylös. Voit siis käydä joko oman seuran vuorolla tai yleisövuorolla, miten vain pääset parhaiten tulemaan.

Sarjalippu käy joka vuorolla maksuvälineenä. Noudata golfetikettiä ja hallin sääntöjä. Varaa mukaan myös sisä-/golfkengät. Kun olet mielestäsi harjoitellut riittävästi, anna tilaa muille, max. 2h/ kerta.

HUTUNKI on avoinna joka päivä klo 10:00–22:00.
Varaa suihkuun oma pyyhe mukaan. Saunat lämpiävät klo 14 alkaen. Kahviosta löytyy herkullisia annoksia nautittavaksi.

OPETUS, junioreiden talvitreeneistä infoa täällä, aikuisten talvivalmennuksista infoa täällä


​​​​​​​SARJAKORTTI VARAUKSET / KLUBIN AUKIOLOAJAT

Kortit voit ostaa verkkokaupastamme , noutaa klubilta tai tilata puhelimitse/sähköpostitse.

tanja.kauppinen@muuramegolf.fi puh. 050 431 8383 ja

joonas.nieminen@muuramegolf.fi puh. 0400 793 923

Ilmoita ostosi yhteydessä jäsennumerosi ja mahdollinen toinen käyttäjä. Ilmoita myös mitä maksutapaa käytät (summa ja mitä maksutapaa käytät). Laskun ohella myös suurin osa esim. liikuntarahasaldoista on veloitettavissa etänä. Postitamme korttisi kotiosoitteesi ja laskuttamme mahdollisen loppusosan tai kortin kokonaishinnan WiseGolfiin).

Klubi on avoinna toistaiseksi arkisin klo 9-16 ja säävarauksella la-su 5.-6.2022 klo 10-16

Muuna aikana erikseen sopien. Myöhemmin joulu-ja tammikuussa on klubIlla asioinnista hyvä sopia aina etukäteen etätyöt ja loma-ajat huomioiden.


https://muuramegolf.fi/fi-fi/palvelut/hutunki-talviharjoittelu/275/