SM reikäpeli Pro-Am tapahtumalla tuetaan Muuramen Golfseuran junioritoimintaa

Muurame Golfissa pelataan reikäpelien SM-kilpailut 15.-17.6., ja tällöin Muurame Golfiin kerääntyvät Suomen huippugolfarit ottamaan toisistaan mittaa reikäpeleissä.

Nyt sinulla on uskomaton mahdollisuus päästä pelaamaan Suomen parhaimpien pelaajien kanssa, ja tukemaan samalla Muurame Golfin junioreiden toimintaa. Kilpailun harjoituskierrospäivänä, keskiviikkona 14.6., Muuramessa pelataan Pro-Am-joukkuekilpailu, ja jokaisessa joukkueessa yksi pelaajista on SM-reikäpelien pelaaja.

Pro-Am-kilpailun hinta on 590€ / joukkue. Kilpailun tuotto ohjataan Muurame Golfin junioreiden ja junioritoiminnan tukemiseen. Mikä olisikaan parempi tapa tukea lasten ja nuorten harrastamista!

Kilpailun jälkeen klubitalolla tarjotaan maittava ruokailu, ja pelaajat pääsevät vaihtamaan ajatuksiaan reikäpelaajien kanssa. Kilpailuun kuuluu myös give away-tuotteita sekä sijoittuneille palkintoja.


Muurame Golfin junioritoiminta on ansioitunutta, ja Muurame Golf onkin saanut Suomen Golfliiton laatuseuramerkin. Laatuseuramerkki tarkoittaa Suomen Golfliiton laatuleimaa sellaisille jäsenseuroille, jotka tarjoavat organisoitua ja tavoitteellista junioritoimintaa.

Muurame Golfin junioritoiminnasta ja sen pääperiaatteista voit lukea lisää nettisivuiltamme:


14.06.2023 08:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Muurame Golf
Pyyppöläntie 316, 40950 Muurame