Haemme työntekijöitä kentänhoitoon

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuuksiamme on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Haemme Muurame Golfiin tulevalle golfkaudelle 2022 työntekijöitä kentänhoitoon.

Kentänhoitajaksi on etsinnässä reippaita, oma-aloitteisia ja ulkotyössä viihtyviä golfkenttätyöntekijöitä. Työtehtävät koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimet.

Töitä tehdään eri vuoroissa ja myös viikonloppuisin. Kaikilta hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Työsuhteet ovat määräaikaisia, erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Töitä tarjoamme huhtikuun lopusta syyskuulle. Arvoistammekin valmiuttasi työskennellä koko kauden ajan.

Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on n. 4 kilometriä.

HAE NYT!
Kutsumme hakijoita haastatteluihin ja teemme päätöksiä lähiaikoina, joten toimithan nopeasti. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen CV:n kera 4.3.2022 mennessä sähköpostitse joonas.nieminen@muuramegolf.fi.

Kerro hakemuksessasi minkä ajanjakson olisit käytettävissä.

Muurame Golf tarjoaa idyllisen työympäristön, mukavat työkaverit ja monipuolisen työkokemuksen!