Hei Muurame Golfin naispelaajat

Kevät on vihdoin päässyt vauhtiin ja aurinko alkaa tehdä taikojaan. Kovasti odottamamme golfkausi 2023 päässee noin kuukauden sisällä alkamaan

Me naistoimikunnassa olemme alkuvuoden aikana suunnitelleet monenlaista toimintaa kaudeksi 2023. Naisten tapahtumat alkavat ma 15.5., jolloin tapaamme klubilla klo 18.00-21.00 avajaisten ja naisten ensimmäisen tutustumiskerran merkeissä. Luvassa on monipuolista ohjelmaa mukaan lukien pro Tommi Linnan opetusta ja arpajaiset. Iltaan tulee ilmoittautua erikseen, sillä olemme mukana Naiset golfaa -kampanjassa, jonka kautta ilmoittautumislinkki tiedoksenne tulee 4 viikkoa ennen h-hetkeä.

Toisenkin tutustumiskerran ajankohta on lyöty lukkoon ja se on tiistaina 6.6. klo 18.00-21.00. Pro Tommi Linna on tuolloinkin mukana, mutta muutoin ohjelma tarkentuu toukokuun alkupuolella ja somekampanja tuo tapahtumalle lisänäkyvyyttä 9.5. alkaen. 30 ensimmäiselle tutustumiskertoihin tulevalle tarjotaan myös Naiset golfaa -kampanjan give away -paketti.


20.5.-21.5. pääsemme naisten peliretkelle suuntana Lappeenranta ja Imatra. Ilmoittautuminen Viipuri golfin upealle kentälle sekä itselleni vielä vieraalle Imatran golfin kentälle päättyy 23.4. Yöpyminen on Imatran kylpylässä. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, sillä paikkoja on kaikkiaan vain 32 nopeimmalle? Lisätietoa ilmoittautumisesta ja matkasta muuramegolf.fi

Heti matkan jälkeen tiistaina naiset ottavat mittaa seniorimiehistä perinteisen golfkisan merkeissä. Tästä, kuten muistakin kilpailuista, saat lisätietoa WiseGolfista ilmoittautumisen yhteydessä. Kannattaa seurata kisakalenteria ja muutenkin aktiivisesti olla kuulolla kauden 2023 tapahtumista pitkin matkaa!
Kesällä järjestetään yksilö-, pari- sekä joukkuekilpailuja. Kilpailumaksuihin kuuluu yleensä myös ruokailu tai pieni iltapala riippuen kustakin kilpailusta. Kilpailujen jälkeen parhaat palkitaan unohtamatta pieniä arpajaispalkintoja. Huomaathan, että retkelle ja naisten peli-iltoihin voi osallistua vaikka ei osallistuisi varsinaiseen kilpailuun.

Toivomme kovasti, että myös jo pidempään kisoissa käyneiden naisten lisäksi saisimme uusia naisgolfareita kauden kilpailuihin mukaan, sillä uusien naispelaajien aktivointi on yksi kolmesta kauden teemastamme. Uusille naisgolfareille on kaudella 2023 tarjolla myös intensiivikurssi, joka alkaa toisesta tutustumiskerrasta 6.6. ja päättyy naisten peli-iltaan 26.6. Tuolloin on myös kilpailuun osallistuville tarjolla oma tasoituksellinen sarja tasoituksella 36,1-54 pelaaville. Itse kukin voi myös tulla pelaamaan ilman kilpailuelementtiä tai vaikka kiertämään kenttää caddiena! Tuona kolmen viikon intensiivikurssin aikana tarjotaan myös naistoimikuntalaisten järjestämää ohjelmaa ma 12.6. ja 19.6. Intensiivikurssi oikeuttaa muutenkin mukaviin etuihin, joten jos 50€ maksava kurssi alkavia golfareita kiinnostaa, niin kannattaa se ilman muuta merkitä muistiin. Mainostamme kurssia vielä erikseen etuineen päivineen loppukuusta ja ilmoittautumisohjeet tulevat tiedoksesi tuolloin

Kaudella 2023 on tarjolla pro Tommi Linnan pitämiä naisille suunnattuja klinikoita eri aihepiireineen. Näistä lisätietoa löytyy Muurame golfin sivuilta. Klinikat ovat olleet suosittuja. Älä siis liikoja jahkaile, jos niihin osallistua haluat. Paljon muutakin ohjelmaa on luvassa pitkin kesää, joten seuraathan aktiivisesti tiedotusta, että pääset aina halutessasi eri kuvioihin mukaan!
Toivomme myös uusia jäseniä Hyvää peliseuraa WhatsApp-ryhmäämme. Jos joskus kaipaat peliseuraa tai parikisaan vaikkapa pelikaveria niin tähän ryhmään on hyvä liittyä. Ryhmämme toimii samalla myös naistoimikunnan tiedotuskanavana kaikille ryhmässä oleville naisjäsenillemme. Ryhmän säännöt välitän jokaiselle uudelle jäsenelle WhatsApp-viestinä mahdollisimman pian liittymisen jälkeen. Eli jos ryhmään haluat liittyä niin ota vain yhteyttä joko minuun tai ladykapteeniimme Sari Forsiin

Facebookissa näymme nimellä Muuramen golfseuran naiset, joten tervetuloa seuraajaksi, jos et vielä seuraaja ole. Muista myös Muuramen golfseuran oma golfkirppis Facebookissa. Siellä voi edullisesti ostaa ja myydä golfiin liittyviä välineitä.

Jos sinulla tulee käytännön asioista kysyttävää, voit hyvin soittaa allekirjoittaneelle tai Sari Forsille (040 578 8155).

Aurinkoisin kevätterveiset naistoimikunnan puolesta,
Merjo Piela, naistoimikunnan pj., 044 343 4441