Muurame Golfin ajanvaraus

Ajanvaraus WiseGolfissa

Muurame Golfissa on ottanut käytössä WiseGolf-ajanvarausjärjestelmässä. WiseGolf-sovellus on saatavilla Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play kaupasta.​​​​​​​​​​​​​​ Lue sovelluksen lataamisesta ja käytöstä täältä.​​​​​​​


Kirjautuminen​​​​​​​

  • Muurame Golfin jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero (esim. 4211)​​​​​​​
  • Asiakkaiden ja sellaisten osakkaiden, jotka eivät ole MGS:n jäseniä, käyttäjätunnus on sähköpostiosoite

Vanhojen jäsenien ja osakkaiden (ennen vuotta 2021 jäsenenä/osakkaana olleiden) oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.


Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15​​​​​​​
Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana

  • Uusille jäsenille lähetetään sähköpostitse WiseGolfiin käyttäjäkutsu, jonka kautta jäsenet luovat salasanan itse.


WiseGolfin ohjelmistoympäristössä (mm. Muurame Golfin nettisivuilla, WiseGolf-sovelluksessa, GameBookissa ja eBirdiessä) kannattaa aina käyttää yhtä ja samaa sähköpostiosoitetta, jotta intekroidut ohjelmat tunnistavat käyttäjän. Muistathan aina ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista kotiseuraan.Ohje Wisegolf-sovellusta käyttäville pelaajille, jotka ovat jäseninä kentillä, joissa Wisegolf ei ole käytössä.​​​​​​​

Rekisteröityminen ensimmäisellä kerralla

Pelaajien rekisteröityminen WiseGolf-sovellukseen tapahtuu aloitusnäytössä "rekisteröidy"-painikkeesta (mikäli heillä ei ole vielä tunnuksia).

Rekisteröitymisessä valitaan oma kotiseura sekä kirjataan jäsennumero, jotta eBirdie-yhteys saadaan luotua. Kaikki Suomen golfseurat löytyvät listalta. Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään myös muut pelaajan perustiedot.

Rekisteröityneen sisäänkirjautuminen
Sovellukseen kirjaudutaan rekisteröitymisen yhteydessä luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
HUOM! Ne seurat, jotka eivät käytä toiminnanohjauksessaan WiseGolf-järjestelmää, lisätään sovelluksessa "WiseGolf Clubin" alle. Eli vaikka pelaaja on rekisteröitynyt WiseGolfiin omalla kotikentällään, sitä ei löydy enää kirjautumisvaiheessa listalta.

  • Vieraspelaajien tulee kirjautuessaan valita kotikenttävalinnan kohdalla alasvetovalikosta "WiseGolf Club" oheisen kuvan mukaan.
  • Sisäänkirjautuneena valitaan etusivulla kenttä, jonne ollaan menossa pelaamaan.
  • Vieraspelaajan käyttäjätunnus on sähköpostiosoiteLähtöaikojen varaaminen

Osakkailla on mahdollisuus varata peliaika 7 vrk etukäteen, muilla 5 vrk etukäteen.

Osakkaan yhtäaikaisten varausten määrä max. 4 kpl, vuokrapelioikeudella max. 3 kpl ja jäsenillä max. 2 kpl.

1. Kirjaudu sisään järjestelmään klikkaamalla "Kirjaudu sisään" omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla

2. Siirry kohtaan "Ajanvaraus"

3. Ajanvarauksessa valitse haluamasi päivä ja lähdön kellonaika. Mikäli lähdössä on tilaa, näkyy lähdössä vihreä +-merkki ja teksti "Vapaa".

4. Paina vihreää +-merkkiä, josta avautuu uusi ikkuna. Uudessa ikkunassa pääset valitsemaan pelaajat lähtöön.

5. Kun pelaajat on laitettu lähtöön, paina "Tee varaus". Ruutuun ilmestyy "Varaus onnistui!"

6. Lopuksi klikkaa OK, jolloin palaat takaisin lähtölistaan.

Peliryhmän maksimitasoitus on 120.

Vieraspelaajat voivat selailla ilman rekisteröitymistä peliaikoja alla olevan kalenterin kautta. Varaukset ilman rekisteröintiä vain Muurame Golfin caddiemasterin kautta (040 5486262).

Golfauton varaaminen

1. Varatessasi lähtöaikaa vapaan lähdön kohdalta, painaessasi +-merkkiä avautuu uusi ikkuna.

2. Uuden ikkunan alareunassa lukee "Vaihtoehdot" ja "Golfauton vuokra"

3. Klikkaa +, ja valitse varattavien autojen määrä (max. 2 autoa per lähtö)

4. Klikkaa lopuksi tee varaus!

Oman lähtöajan vahvistaminen

Oman lähtöajan voi vahvistaa WiseGolfin kautta aikaisintaan tuntia ennen lähtöä. Muistathan myös tarvittaessa perua lähtöaikasi riittävän ajoissa (viimeistään 6 tuntia ennen lähtöä), jotta lähtöaika vapautuu muiden pelaajien käyttöön.

Omat varatut lähtöaikasi näet kohdassa "Sinun golflähdöt".

1. Klikkaa "Sinun golflähdöt"

2. Vahvista vahvistettava lähtöaika klikkaamalla vihreää "Vahvista"-kohtaa

3. Järjestelmä tarkistaa vahvistamisen uudessa Vahvista-ikkunassa, klikkaa Vahvista

4. Näet nyt lähtöaikasi vihreänä järjestelmän lähtölistassa.

5. Valmistaudu pelaamaan! :)


Muuramen Golfseuran jäsenet voivat varata Teetime.fi - ajanvarausjärjestelmän kautta peliaikoja muille kuin WiseGolf kentille rekisteröitymällä Teetime.fi -järjestelmään


Noudatattehan huomaavaisuutta toisia pelaajia kohtaan eli muistattehan perua varauksenne ajoissa, mikäli ette pääskään pelaamaan. Mahdolliset perumiset tulee tehdä viimeistään 6 tuntia ennen peliaikaa, jotta muilla pelaajilla on mahdollisuus vielä ehtiä tyhjäksi jääneille paikoille.

Muurame Golf 2024 peliohjesääntö.

No show – tapauksiin tullaan puuttumaan. Muistattehan siis AINA perua varauksenne, mikäli ette pääse jostain syystä tulemaan. Kirjaamme no show -tapaukset ja viime hetken perumiset ylös. Tulemme tarvittaessa laskuttamaan green fee -hinnan.

Ennakkoon maksetun pelimaksun hyvitämme vain poikkeustapauksissa ja tapauskohtaisesti. Edellytyksenä on että ajanvaraus perutetaan ajoissa ja mahdollinen hyvityspyyntö esitetään viipymättä caddiemasterille.