TERVETULOA ALKEISKURSSILLE ​​​​​​​


Golfin alkeiskurssi on aloittelijoille suunnattu kurssi, jolla pääset kiinni golfin perusteisiin. Kurssilla saat tarvittavat eväät golfin aloittamiseen tiiviissä paketissa. Sukella golfin saloihin yhdellä Suomen upeimmista kentistä! Valmennuksesta vastaa Suomen parhaan amatöörigolffarin valmentaja!

Kurssilla saat ammattitaitoiset ohjeet golfin perusteista aina putista draiviin. Harjoittelu sisältää tekniikka- ja lyöntiharjoitusten lisäksi kentällä pelaamista. Tärkeää on myös oppia reipas, kaikkien kannalta mukavin, pelirytmi. Kurssin aiheina ovat mm. lähipelin perusteet, pidemmät lyönnit, peliopetus sekä säännöt.

Kurssin kesto 6 h (2 iltaa). Kurssin vetäjänä toimivat Pro Tommi Linna ja/tai seuravalmentajat. Alkeiskurssi on mahdollista suorittaa myös yhden päivän aikana. Yhden päivän kurssit toteutetaan klo 10.00–16.00. Katso aikataulut kohdasta päiväkurssit.


Golfkauden 2022 kurssikalenteri julkaistaan kevään 2022 aikana ilmoittautumisohjeiden kera!

ALKEISKURSSIHINNAT

Aikuiset 120 €

Opiskelijat 120 €*

Juniorit 19-21v. 115 €

Juniorit max. 18v. 80 €

Alkeiskurssin hinnat sis. kurssin opetuksen ja välineet kurssin ajaksi ja edulliset rangepoletit kurssin jälkeen 1€/kpl. Voit päivittää valintasi laajempaan pelipakettiin myös myöhemmin kurssin aikana. Ilman kurssia Green Cardin suoritus 75 €. Kysy myös edullinen perhetarjous, kurssi omalle perheelle tai vaikka kaveriporukalle!

ALOITTELIJAN PELIPAKETIT

Halutessasi voit valita myös laajemman aloittelijan pelipaketin sisältäen opetuksen ja välineet kurssin ajaksi sekä Green Card suorituksen + jäsenyys 2021 + 18r pelikierros kaudella 2022 sekä edulliset kierroshinnat/loppukauden pelioikeuden).


ALOITTELIJAN PELIPAKETTIHINNAT

Aikuisen pelipaketti 195 €

Opiskelijan pelipaketti 175 €*

Juniorin 19-21v. pelipaketti 165 €

Juniorin max. 18v. pelipaketti 120 €

Hinta sisältää opetuksen ja välineet kurssin ajaksi sekä Green Card suorituksen + jäsenyys 2021 + 18r pelikierros kaudella 2022 sekä edulliset kierroshinnat/loppukauden pelioikeuden)

* Opiskelija, edun saat esittämällä opiskelijatodistus päätoimisesta opiskelusta caddiemasterille.

Kurssi toteutuu neljällä osallistujalla. Jos varaamasi kurssin toteutuminen on epävarmaa (alle 4 varausta), niin pyrimme ohjaamaan sinut seuraavalle toteutuvalle kurssille.

Kokoontumispaikkana Muurame Golfin range.

Säävaraus on voimassa.

Säänmukainen vaatetus.

Peruutukset viimeistään 2 vuorokautta ennen kurssin alkua, muutoin peritään 50 € maksu.

Oppimatkaasi golfariksi voit jatkaa liittymällä MGS:n jäseneksi ja osallistumalla aloittelijoiden supersuosittuihin peli-iltoihin!

Lue lisää >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/aloittelijoiden-peli-illat/


Lisätiedot:

PGA Pro Tommi Linna

Mob: 0400 917 133

E-Mail: tommi.linna@golf.fi