Muuramen seniorigolfareiden retki Viroon

Kirjoittanut Sirkka Sivil


Heti vapun jälkeen aktiiviset seniorigolffarit lähtivät perinteiselle kevätreissulleen ja suuntasivat Viroon 2.-5.5.. Pari vuotta olikin kulunut kotihommissa ja varoen ettei vaan korona pääse iskemään. Keräilimme riittävän määrän rokotuksia ja koronatodistuksia, että vihdoin uskaltauduimme porukalla pelimatkalle. Toiveissa siinteli lämpimät keväiset päivät Tallinnassa ja varsinkin Pärnussa. Mutta toisin kävi kuten usein käy, sää niin Rae golfissa kuin Pärnun White beach golfissa oli keväinen, mutta todella tuulinen ja kylmä. Tosi golfarin hymy ei hyydy nollakelissäkään, kunhan mukana on iloiset kanssapelaajat, jotka nostavat tunnelman kattoon vaikka kädet on kylmästä jo sinisenä. Kivikankaan Martti ja Ykkösmatkojen golfjohtaja Petteri hoitelivat pelit kohdilleen, niin että me pelaajat saimme kaiken valmiina ainoastaan meidän kontolle jäi huolehtia omasta pelistä ja ryhmän mukavasta tunnelmasta. Ja tottakai syödä hyvät ateriat pelin lopuksi ja senhän me toki teimme hyvällä ruokahalulla. Jotkut uskaltautuivat jopa saunan lauteille lämmitteleen pelin jälkeen. Linja-auton kuljettaja R kuljetti meitä ammattitaidolla paikasta toiseen ja odotti kärsivällisesti kyytiin viimeisenäkin tipsuttavan matkailijan, jos oli esim. vaikka puhelin unohtunut jonnekin, niin tottahan sekin huumorin säestämänä etsittiin ja soiteltiin, että onhan nyt vaan kaikki mukana.


Eka yö nukuttiin laivassa nautimme loistavan aamiaisen ja kaksi yötä kului Hotelli Pärnun hoivissa, joka oli sijainniltaan loistava, kun parin sadan metrin päässä oli ostosparatiisit ja jopa muutama kahvilakin oli jo auki .

Pelattiin siellä tietysti kisakin 3 päivän pistebogi ja Ykkösgolfin oma kisa myös. Palkinnotkin jaettiin onnistuneille ! Ja hyvä on muistaa, että seniorigolfarit ihan jokainen oli jo itsessään voittaja, koska oli lähtenyt yhteisölliselle reissulle pitämään muutaman mukavan ilon täyteisen päivän loistavassa seurassa, keräten uusia kokemuksia uudessa ympäristössä liikkuen kaiken aikaa ja se huumori mikä siellä kukkii on tosi vapauttavaa, kiitos ihan jokaiselle mukana olijalle tämän tarinan kirjoittajaltakin.


Jäämme odottelemaan tulevia matkoja ja mm. Kivikankaan Maran järjestämää matkaa >> Kaakkois-Andalucia 17.11.-1.12.2022

Kiitos jokaiselle yhdessä ja erikseen mukavasta seurasta!

Sirkka