Yritystapahtumat

Audi Businessaamu Muurame Golfissa kaudella 2024

Muurame Golf tarjoaa yrityksille mahdollisuuden osallistua maailman parhaaseen yritysgolfliigaan.

Audi Businessaamut ovat loistava tapa tarjota asiakkaille elämyksellisiä hetkiä golfin parissa erittäin laadukkaissa tapahtumissa. Kahden hengen joukkuein pelattavat 9-reikäiset reikäpelit mahdollistavat osallistumisen kiireisellekin. Klo 7:30 yhteislähdöllä pelattavien aamupelien jälkeen on tarjolla runsas businessaamiainen palkintojenjaon ohessa, jonka jälkeen työpöydän ääreen pääsee lähtemään viimeistään klo 10.00.

Audi Businessaamuja pelataan Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Keski-Suomessa! Mukaan otetaan yhteensä 160 joukkuetta. Kauden aikana tapahtumissa vierailee yli 500 Suomen yrityspäättäjää!

Lisätietoa ja tulokset businessaamu.fi -sivuilta.


Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset

Muurame Golf tarjoaa loistavat puitteet onnistuneelle yritystapahtumalle. Kaunis miljöö, tasokas ja pelaajaystävällinen kenttä ja monipuoliset harjoitusalueet sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat asiakkaillenne ikimuistettavan ja tapahtumarikkaan elämyksen. Yritystapahtuman räätälöimme tarpeidenne mukaan niin pienille, että suuremmillekin ryhmille. Hoidamme tilaisuuden alusta loppuun sujuvasti ja ammattitaidolla ja autamme sinua vahvistamaan yrityskuvaasi, asiakassuhteitasi ja henkilöstösi työhyvinvointia.

Golfkierroksen yhteyteen tai ei vielä golfia harrastavalle voimme tarjota ensikosketuksen golfiin ja tutustumisen lajin saloihin alkeiskurssilla tai heille voidaan järjestää kentän läheisyyteen erilaisia muita aktiviteetteja, joista löytyy varmasti mieleistä tekemistä kaikille! Työporukalla hypätään golfin ohessa ratsaille tai tartutaan fatbikeä sarvista. Rentoudutaan luontoaktiviteettien parissa tai kisataan työkavereiden kesken kesäpelien mestaruudesta. Tuotamme ohjelmaa ja yhteisaktiviteetteja yhteistyökumppaneittemme kanssa aivan golfkenttämme lähiympäristössä. Meillä on ideoita - kysy lisää!

Hyvä ruoka ja juoma kruunaa päivän. Klubimme kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä. Huikealla aurinkoterassilla voit nauttia talon antimista, auringosta ja rennosta tunnelmassta kerraten samalla kierroksen onnistumiset!


Ota yhteyttä:


Joonas Nieminen

joonas.nieminen@muuramegolf.fi

p. 0400773923Tai täytä allaoleva lomake