Muuramen Golfseura ry jäsenyys

Tervetuloa Muurame Golfseuran jäseneksi!

  1. Täytä ja lähetä netin kautta >> JÄSENHAKEMUSLOMAKE. Käsittelemme jäsenhakemuksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Jäseneksi voit liittyä myös kesken kauden.

  2. Lähetämme laskun jäsenmaksusta WiseGolfin kautta sähköpostiin. Lisäämme kaikille uusille jäsenille oletuksena sähköisen laskutuksen (laskut tulevat sähköpostiisi sekä omalle tilille muuramegolf.fi sivuille). Mikäli haluat jatkossa perinteisen paperilaskun, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@muuramegolf.fi

  3. Golfliitto on luopunut perinteisistä jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei enää jaeta jäsen- ja tasoituskorttia kaudelle 2023. Sen korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus.


Seuraa vaihtava - Merkitsethän jäsenhakemukseen edellisen jäsenseurasi ja jäsennumerosi, niin haemme tasoitushistoriasi suoraan edellisestä jäsenseurastasi. Suosittelemme toimimaan niin, että liityt ensin uuteen seuraan ja eroat sitten vasta vanhasta seurastasi. Eroamisilmoitukset on jokaisen tehtävä itse, emme voi hoitaa niitä puolestanne. Voit olla myös jäsenenä useammassa seurassa yhtä aikaisesti.

Palaava jäsen - Mikäli olet ollut aiemmin Muuramen golfseuran jäsen, mutta et edellisellä kaudella - ilmoitathan jäsentietojen aktivoimiseksi uudelleenliittymisestäsi caddiemasterille tai toimistoomme

Opiskelija - Muistathan toimittaa meille todistuksen opiskelustasi (tai kopio/kuva voimassa olevasta opiskelijakortistasi) sähköpostin liitteenä toimistoomme.


Jäsenenämme nautit lukuisista seuran tarjoamista jäseneduista ja olet mukana luomassa seuramme hyvämaineista yhteishenkeä ja ilmapiiriä!. Muuramen Golfseura ry:llä on 1710 tyytyväistä jäsentä *(*31.8.2022), joista jokainen on meille tärkeä! Teemme parhaamme kehittääksemme yhä palveluitamme ja toimintaamme.

Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksut 2023
Aikuiset 98€
Opiskelijat 68€
Juniorit (s. 2002 tai myöhemmin) 42€

Maksu kalenterivuosittainen, sisältää Golflehden vuosikerran (yksi per talous). Golflehden tilauksen voi muuttaa halutessaan digitaaliseksi (ei talouskohtaista rajoitusta).
Jäsenyys on jatkuva, vanhoille jäsenille lähetämme laskun jäsenmaksusta 15.1.2023

Jäseneksi voit liittyä milloin vain!


Jäsenlaskutus
Olemme siirtyneet pääosin sähköiseen laskutukseen ja kaikki jäsenet, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä (99,4%), saavat sähköisen laskun tiedot suoraan sähköpostiinsa sekä WiseGolf-ohjelmaan. Paperiset laskut saapuvat postitse viiveellä.

Laskusi löydät aina myös omasta WiseGolf- tililtäsi. Kirjaudu tilillesi muuramegolf.fi etusivun oikeasta yläreunasta.

 1. Jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero (esim. 4211)
 2. Vanhojen jäsenien (joiden tiedot on siirretty vanhasta järjestelmästä) oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.


Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15​​​​​​​

Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana


Olethan jäsenmaksuasioissa tarvittaessa yhteydessä caddiemasteriimme tai toimisto@muuramegolf.fi

Avoimen jäsenlaskusi voit maksaa vaivattomasti myös caddiemasterin kassaan!


Jäsenedut

Hyödynnät jäsenedut toimimalla ajoissa ja huolehtimalla maksut kuntoon eräpäivään mennessä sekä suorittamalla maksun laskun yksilöidyin maksutiedoin. Erityisesti pankkiohjelmaasi tallennettua maksupohjaa käyttäessäsi, tarkista aina laskun viitenumero ja jäsenmaksun saaja.

Opiskelija, opiskelijatodistus päätoimisesta opiskelusta tulee toimittaa vuosittain ennen jäsenlaskutusta (11.1. mennessä) jotta vältymme turhilta laskujen korjauksilta ! Etuhinnat eivät koske jäseniä joiden alkuperäinen lasku joudutaan hyvittämään/korjaamaan myöhässä toimitetun opiskelijatodistuksen vuoksi, eikä pelaajia jotka ovat päättäneet jäsenyytensä kertaalleen kuluvan kauden aikana.

Vain alkuperäisen jäsenlaskun ensimmäiseen eräpäivään mennessä maksaneet ovat oikeutettuja kahteen 25 euron kierrokseen tai vaihtoehtoisesti 2 autovuokrauskertaan etuhintaan 20€/ kierros. (Etu on käytettävissä kauden aikana ja edut ovat henkilökohtaisia).

Etu koskee myös kesken kauden liittyneitä uusia jäseniä. Etu ei kuitenkaan koske kuluvan kauden aikana kertaalleen eronneita ja uudelleen liittyneitä jäseniä joiden alkuperäinen lasku on hyvitetty kuluneena vuonna tai jäseniä joiden lasku on ehtinyt erääntyä ennen mahdollisen uuden laskun maksua.

Huom! Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksua ei voi verottajan ohjeen mukaan maksaa liikuntaedulla.


​​​​​​​eBirdie/ Golf Gamebook toiminnot aktivoidaan vain jäsenmaksun maksaneille seurajäsenille, perustuen jäsentietojemme maksukirjauksiin ja jäsenien jäsennumeroihin ja sähköpostiosoitteisiin. Huolehdithan siis että WiseGolfissasi on sähköpostiosoite oikein ja kauden 2023 jäsenmaksusi on hyvissä ajoin kunnossa. Laskulla maksaessasi käytä aina laskullesi yksilöityä viitenumeroa.


Golfliiton jäsenseuran jäsenyys sisältää pelaajille merkittäviä etuja ja palveluja, joihin voit tutustua tarkemmin >> https://golf.fi/pelaajalle/jasenedut-ja-vakuutusturva


Golfliiton jäsenlehti

​​​​​​​

​​​​​​​Pelaajan vakuutusturva
Golfliiton jäsenmaksuun kuuluva vakuutusturva on yksi keskeisimpiä Golfliiton tarjoamia palveluita. Vakuutuspalvelu tarjotaan kaikkien Golfliiton jäsenseurojen jäsenille. Liiton vakuutuskumppanina on ollut jo vuosikymmeniä Pohjola Vakuutus. Golfarin vakuutusturva pitää sisällään kattavan tapaturma- ja vastuuvakuutuksen 15 000 euroon saakka.
Vakuutus on voimassa kaikilla jäsenmaksunsa suorittaneilla Golfliiton jäsenseurojen jäsenillä. Vakuutusyhtiö tarkastaa tiedon aina suoraan Golfliitosta tai golfseurasta,
Toimintaohjeet vakuutusturvan hakemiseksi jos tapaturma tai vahinko käy kentällä >> LUE LISÄÄ


 • Vuokrapelioikeudet jäsenhintaan
 • Alennetut green fee hinnat (esim. 5 euron alennus normaalihinnasta vuonna 2022)
 • Osallistumisoikeus supersuosittuihin aloittelijoiden peli-iltoihin
 • Ajanvaraus ja käyttöoikeus Trackman simulaattoriin Muurame Golfin omaan lyöntistudioon
 • Alennusta range-nappin latauksista
 • Normaalihintaisista ProShop tuotteista -10 % alennus (Ei koske palloja, seuratuotteita ja pientarvikkeita)
 • Talviharjoittelumahdollisuus Hutungissa (Seuravuorot ja sarjakortit vain seuran jäsenille, edun arvo jopa 7,50 euroa/käyntikerta.)
 • ALIVE Training & Therapy -kuntokeskus tarjoaa MGS:n jäsenille etuhintaiset treenit talvikaudeksi .
 • Muuramen Golfseura ry:n jäsenenä saat etuja myös muille kentille.
 • Hartola Golfiin 10€ alennus normaalihintaisesta (59€) greenfeestä. Pelaajan tulee itse mainita ko. tarjouksista maksua suorittaessa.


LISÄKSI:
Ilmainen sääntökoulutus keväisin
Osallistumisoikeus seuran pelimatkoille
Osallistumisoikeus toimikuntien järjestämään aktiiviseen toimintaan
Osallistumisoikeus seuran mestaruuskilpailuihin ja muihin sisäisiin kilpailuihin


GolfBox

Kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on myös oma tunnus GolfBoxjärjestelmään. Kirjauduttuasi järjestelmään voit mm. ilmoittautua Golfliiton alaisiin kilpailuihin ja varata tiiaikoja kentille Suomessa, pohjoismaissa, Virossa ja Espanjassa https://golfbox.golf/#/ Käyttäjätunnus Golfboxiin = fi-[seuratunnus]-[jäsennumero] (esim. fi-64-9999). Muuramen Golfseura ry:n seuratunnus on 64. Käyttäjätunnuksesi loppuosa on oman kotiseurasi jäsennumero. Oletussalasanasi on syntymäaikasi muodossa ppkkvv (esim. 050803). Seuratunnukset >> https://golfpiste.com/seuratunnukset/


Klubihenki

Muurame Golfin henkilökunta valitsee vuosittain äänestämällä klubihengen. Klubihenki piristää omalla olemuksellaan nin henkilökunnan kuin kanssapelaajienkin päivää, tuo mukavaa tunnelmaa klubille ja näkyy klubin jatkuvassa arjessa positiivisella tavalla! >> MGS klubihenki since 2003


Pelaaja Ensin jäsenkysely

Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään vieraspelaajilta päivittäin, jäseniltä sekä osakkailta kolmessa jaksossa kauden aikana.

Jokainen jäsen saa yhden kyselykutsun jäsenkyselyyn kauden aikana.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Palaute on aina tervetullutta. Voit kertoa palautteesi henkilökunnallamme tai antaa sen kirjallisesti lomakkeella. Lämmin kiitos.


Muuramen Golfseuran säännöt
​​​​​​​​​