Muuramen Golfseura ry jäsenyys

Tervetuloa Muurame Golfseuran jäseneksi!

  1. Täytä ja lähetä netin kautta JÄSENHAKEMUSLOMAKE. Käsittelemme jäsenhakemuksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Jäseneksi voit liittyä myös kesken kauden.

  2. Lähetämme laskun jäsenmaksusta sähköpostiin. Lisäämme kaikille uusille jäsenille oletuksena sähköisen laskutuksen (laskut tulevat sähköpostiisi sekä omalle tilillesi nettisivuillemme muuramegolf.fi). Mikäli haluat jatkossa perinteisen paperilaskun, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@muuramegolf.fi

  3. Golfliitto on luopunut perinteisistä jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei enää jaeta jäsen- ja tasoituskorttia. Sen korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus.


Seuraa vaihtava - Merkitsethän jäsenhakemukseen edellisen jäsenseurasi ja jäsennumerosi, niin haemme tasoitushistoriasi suoraan edellisestä jäsenseurastasi. Suosittelemme liittymään ensin uuteen seuraan ja eroamaan vasta sitten vanhasta seurastasi. Eroamisilmoitukset on jokaisen tehtävä itse, emme voi hoitaa niitä puolestanne. Voit olla myös jäsenenä useammassa seurassa yhtä aikaisesti.

Palaava jäsen - Mikäli olet ollut aiemmin Muuramen Golfseuran jäsen, mutta et edellisellä kaudella - ilmoitathan jäsentietojen aktivoimiseksi uudelleenliittymisestäsi caddiemasterille.

Opiskelija - Muistathan toimittaa meille todistuksen opiskelustasi (tai kopio/kuva voimassa olevasta opiskelijakortistasi) sähköpostin liitteenä caddiemasterille.


Jäsenenämme nautit lukuisista seuran tarjoamista jäseneduista ja olet mukana luomassa seuramme hyvämaineista yhteishenkeä ja ilmapiiriä. Muuramen Golfseuran jokainen jäsen on meille tärkeä! Teemme parhaamme kehittääksemme yhä palveluitamme ja toimintaamme.

Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksut 2024
Aikuiset 98€
Opiskelijat 68€
Juniorit (s. 2003 tai myöhemmin) 42€

Maksu kalenterivuosittainen, sisältää Golflehden vuosikerran (yksi per talous). Golflehden tilauksen voi muuttaa halutessaan digitaaliseksi (ei talouskohtaista rajoitusta).
Jäsenyys on jatkuva, vanhoille jäsenille lähetämme laskun jäsenmaksusta vuoden alussa.

Jäseneksi voit liittyä milloin vain!


Jäsenlaskutus
Olemme siirtyneet pääosin sähköiseen laskutukseen ja kaikki jäsenet, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä (99,4%), saavat sähköisen laskun tiedot suoraan sähköpostiinsa sekä nettisivuillemme kohtaan Omat tiedot. Paperisia laskuja lähetetään ainoastaan poikkeustapauksissa.

Laskusi löydät aina siis myös nettisivuiltamme. Kirjaudu tilillesi muuramegolf.fi etusivun oikeasta yläreunasta.

 1. Jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero (esim. 4321)
 2. Vanhojen jäsenien (joiden tiedot on siirretty vanhasta järjestelmästä) oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.


Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15​​​​​​​

Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana


Olethan jäsenmaksuasioissa tarvittaessa yhteydessä caddiemasteriimme caddiemaster@muuramegolf.fi

Avoimen jäsenlaskusi voit maksaa vaivattomasti myös caddiemasterin kassaan!


Jäsenedut

Hyödynnät jäsenedut toimimalla ajoissa ja huolehtimalla maksut kuntoon eräpäivään mennessä sekä suorittamalla maksun laskun yksilöidyin maksutiedoin. Erityisesti pankkiohjelmaasi tallennettua maksupohjaa käyttäessäsi, tarkista aina laskun viitenumero ja jäsenmaksun saaja.

Opiskelija, opiskelijatodistus päätoimisesta opiskelusta tulee toimittaa vuosittain ennen jäsenlaskutusta (1.1. mennessä), jotta vältymme turhilta laskujen korjauksilta! Etuhinnat eivät koske jäseniä, joiden alkuperäinen lasku joudutaan hyvittämään/korjaamaan myöhässä toimitetun opiskelijatodistuksen vuoksi, eikä pelaajia, jotka ovat päättäneet jäsenyytensä kertaalleen kuluvan kauden aikana.

Vain alkuperäisen jäsenlaskun ensimmäiseen eräpäivään mennessä maksaneet ovat oikeutettuja kahteen 25 euron kierrokseen tai vaihtoehtoisesti 2 autovuokrauskertaan etuhintaan 20€/ kierros. Etu on käytettävissä kauden aikana ja edut ovat henkilökohtaisia.

Etu koskee myös kesken kauden liittyneitä uusia jäseniä. Etu ei kuitenkaan koske kuluvan kauden aikana kertaalleen eronneita ja uudelleen liittyneitä jäseniä joiden alkuperäinen lasku on hyvitetty kuluneena vuonna tai jäseniä joiden lasku on ehtinyt erääntyä ennen mahdollisen uuden laskun maksua.

Huom! Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaedulla.


​​​​​​​eBirdie aktivoidaan vain jäsenmaksun maksaneille seurajäsenille perustuen jäsentietojemme maksukirjauksiin ja jäsenien jäsennumeroihin ja sähköpostiosoitteisiin. Huolehdithan siis, että sähköpostiosoitteesi oikein, ja kauden 2024 jäsenmaksusi on hyvissä ajoin kunnossa. Laskulla maksaessasi käytä aina laskullesi yksilöityä viitenumeroa.


Golfliiton jäsenseuran jäsenyys sisältää pelaajille merkittäviä etuja ja palveluja, joihin voit tutustua tarkemmin >> https://golf.fi/pelaajalle/jasenedut-ja-vakuutusturva


Golfliiton jäsenlehti

​​​​​​​

​​​​​​​Pelaajan vakuutusturva
Golfliiton jäsenmaksuun kuuluva vakuutusturva on yksi keskeisimpiä Golfliiton tarjoamia palveluita. Vakuutuspalvelu tarjotaan kaikkien Golfliiton jäsenseurojen jäsenille. Liiton vakuutuskumppanina on ollut jo vuosikymmeniä Pohjola Vakuutus. Golfarin vakuutusturva pitää sisällään kattavan tapaturma- ja vastuuvakuutuksen 15 000 euroon saakka.
Vakuutus on voimassa kaikilla jäsenmaksunsa suorittaneilla Golfliiton jäsenseurojen jäsenillä. Vakuutusyhtiö tarkastaa tiedon aina suoraan Golfliitosta tai golfseurasta,
Toimintaohjeet vakuutusturvan hakemiseksi jos tapaturma tai vahinko käy kentällä >> LUE LISÄÄ


 • Vuokrapelioikeudet jäsenhintaan
 • Alennetut green fee hinnat (esim. 5 euron alennus normaalihinnasta vuonna 2024)
 • Osallistumisoikeus supersuosittuihin aloittelijoiden peli-iltoihin
 • Ajanvaraus ja käyttöoikeus Trackman simulaattoriin Muurame Golfin omaan lyöntistudioon
 • Alennusta range-nappin latauksista
 • Normaalihintaisista ProShop tuotteista -10 % alennus (Ei koske palloja, seuratuotteita ja pientarvikkeita)
 • Talviharjoittelumahdollisuus Hutungissa (Seuravuorot ja sarjakortit vain seuran jäsenille, edun arvo jopa 7,50 euroa/käyntikerta.)
 • ALIVE Training & Therapy -kuntokeskus tarjoaa MGS:n jäsenille etuhintaiset treenit talvikaudeksi .
 • Muuramen Golfseura ry:n jäsenenä saat etuja myös muille kentille.
 • Hartola Golfiin 10€ alennus normaalihintaisesta (59€) greenfeestä. Pelaajan tulee itse mainita ko. tarjouksista maksua suorittaessa.
 • Hattula Golfiin 23€ 9 reikää / 35€ 18 reikää.
 • Edulliset green feet vaihtoviikoilla LPG:n ja HPG:n kentillä (katso hinnasto)

 • Edulliset vaihtopäivät Jyväs Golfin kanssa (katso hinnasto)​​​​​​​LISÄKSI:
Ilmainen sääntökoulutus keväisin
Osallistumisoikeus seuran pelimatkoille
Osallistumisoikeus toimikuntien järjestämään aktiiviseen toimintaan
Osallistumisoikeus seuran mestaruuskilpailuihin ja muihin sisäisiin kilpailuihin


SGK-etukortti

Muurame Golfin pelioikeuden omaavilla pelaajilla on mahdollisuus ostaa SGK-etukortti (hopeakortti). Etukortilla järjestelmässä mukana olevien kenttien nimetyn rajoittamattoman pelioikeuden haltija voi vierailla kaikilla etukorttikentillä 50 % alennuksella normaalista, hinnaston mukaisesta greenfeestä. Etukortin käyttöä ei voi yhdistää muihin green fee -tarjouksiin. Oman osakkeen nimetyllä pelioikeudella pelaavalle ja rajoittamattomalla nimetyllä vuokrapelioikeudella pelaavalle kortin hinta on 35 euroa. Etu on voimassa 3 krt/kenttä kauden aikana ja kentät voivat tarjota Etukorttilaisille lisäalennuksia. Tarkkaile kenttien omia kotisivuja! Etukortti on voimassa 1.5.–31.10.2024.


Lue lisää SGK-etukortista


GolfBox

Kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on myös oma tunnus GolfBoxjärjestelmään. Kirjauduttuasi järjestelmään voit mm. ilmoittautua Golfliiton alaisiin kilpailuihin ja varata tiiaikoja kentille Suomessa, pohjoismaissa, Virossa ja Espanjassa https://golfbox.golf/#/ Käyttäjätunnus Golfboxiin = fi-[seuratunnus]-[jäsennumero] (esim. fi-64-9999). Muuramen Golfseura ry:n seuratunnus on 64. Käyttäjätunnuksesi loppuosa on oman kotiseurasi jäsennumero. Oletussalasanasi on syntymäaikasi muodossa ppkkvv (esim. 050803). Seuratunnukset >> https://golfpiste.com/seuratunnukset/


Klubihenki

Muurame Golfin henkilökunta valitsee vuosittain äänestämällä klubihengen. Klubihenki piristää omalla olemuksellaan nin henkilökunnan kuin kanssapelaajienkin päivää, tuo mukavaa tunnelmaa klubille ja näkyy klubin jatkuvassa arjessa positiivisella tavalla! >> MGS klubihenki since 2003


Pelaaja Ensin jäsenkysely

Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään vieraspelaajilta päivittäin, jäseniltä sekä osakkailta kolmessa jaksossa kauden aikana.

Jokainen jäsen saa yhden kyselykutsun jäsenkyselyyn kauden aikana.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Palaute on aina tervetullutta. Voit kertoa palautteesi henkilökunnallamme tai antaa sen kirjallisesti lomakkeella. Lämmin kiitos.


Muuramen Golfseuran säännöt
​​​​​​​​​