Kuva: 10/ 2022 Muurame Golf, Veeti K.

Kenttä suljettu, kiitos kaudesta 2022

Talvi tekee tuloaan ja kenttä on suljettu tämän kauden osalta. Viimeiseksi kauden 2022 pelipäiväksi jäi sunnuntai 6.11.2022 . Toivomme kentän talvehtimisen osalta suotuisia säitä, jotta ensi kaudellakin pääsemme nauttimaan hyvistä kenttäolosuhteista. Nyt on aika antaa kentän levätä. Kiitos kaikille upeasta kaudesta 2022!

Range on yhä avoinna. Kahvila, lähipelialue ja puttiviheriö on suljettu kauden 2022 osalta. Toimisto ja pro shop ovat toistaiseksi avoinna arkisin (ma-pe) klo 9.00-16.00.

Jäsenet, Muuramen Golfseura ry:n varsinainen syyskokous pidetään Muuramen kulttuurikeskuksessa tiistaina 22.11. klo 18:00 alkaen >> Ilmoittautuminen.

Jäikö liikuntaetua käyttämättä? Voit hyödyntää liikuntaetusi ostamalla esim. sarjakortin Hutungin talviharjoittelutilaan tai Muurame Golfin lyöntistudioon. Liikuntasetelit käyvät myös maksuvälineiksi myös mm. rangepoletteihin-ja latauksiin sekä ensi kauden pelimaksuihin.


Valaistu range yhä avoinna!

Range on avoinna säävarauksella toistaiseksi. Palloautomaatti toimii pankki -tai luottokortilla., poleteilla ja uudelleen ladattavilla rangenapeilla (3e/kori). Poletit ja napit ostettavissa klubilta, aukioloaikojen puitteissa.


Trackman-simulaattori

Trackman-simulaattori Muurame Golfin lyöntistudiossa on avoinna koko talvikauden ja Muurame Golfin osakkaiden ja jäsenien varattavissa >> Lue lisää


Trackman ajanvaraus


Talviharjoittelua huipputiloissa Hutungissa ajalla 21.11.2022-23.4.2023

Hutungin talviharjoittelutilan sarjakortit ovat saapuneet, hyödynnä vanheneva liikuntaetu ja lunasta korttisi >> lue lisää.


Muuramen Golfseuran ohjattu ryhmäliikunta keskiviikkoisin

Muuramen Golfseuran järjestämillä ryhmäliikuntatunneilla keskitytään golfharrastusta tukeviin liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteisiin. Treenit järjestetään keskiviikkoisin Niittyahon koululla >> lue lisää

Tervetuloa!


Nähdään Muurame Golfissa viimeistään keväällä 2023!