eBirdie

eBirdie on Suomen Golfliiton, liiton alaisten jäsenseurojen sekä niiden jäsenten golfsovellus ja virallinen jäsenkortti. eBirdiestä löydät kaiken golfarin tarvitseman tiedon tasoituksesta, säännöistä ja jäseneduista. Viestit kotiseuralta ja Golfliitolta kertovat ajankohtaisista uutisista ja kenttäopas auttaa löytämään tiesi Suomen golfkentille.


Suomi siirtyi helmikuussa 2020 maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmään (WHS). Pelaaja näkee eBirdiestään vaivattomasti voimassaolevan tasoituksensa, ja lisäksi tasoitus- ja kierroshistoriansa Tasoitus-ikonin alta.
Siirtymää varten pelaajien tasoitushistoriaa kerättiin seurajärjestelmiltä. Pelaajien päivitetty WHS-tasoitus perustui tämän tasoitushistorian saatavuuteen.

Lisää WHS-tietoa ja tasoituksen laskentaan liittyviin kysymyksiin liittyvää tietoa
TÄÄLTÄ.
Voit pelata virallisen tasoituskierroksen sovelluksen tuloskorttia käyttäen. Uusi tasoituksesi päivittyy yön aikana, ja on nähtävillä eBirdiessä ja seurajärjestelmissä seuraavana aamuna.
Suomen Golfliitto on luopunut perinteisistä muovisista jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei siis enää jaeta muovista jäsen- ja tasoituskorttia. Sen korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus.

​​​​​​​Jäsenkorttisovellus eBirdien lataaminen on helppoa.
eBirdie toimii iOS- ja Android-laitteilla ja sen voi ladata App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista. Kun sovellus on ladattu puhelimeen, täytä vain jäsentietosi aloitusnäyttöön:

  • Seura alasvetovalikosta
  • Jäsennumerosi
  • Tunnuksesi on etu- ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymävuotesi

Vuoden 2022 sähköiset jäsenkortit tulevat voimaan 1.4.
Viimevuotinen mobiilijäsenkortti on voimassa 31.3. asti. Huhtikuun alusta (1.4.) alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa tulevalle kaudelle.


Miten käytän eBirdie-sovellusta ulkomailla?
Sovelluksessa tiedot näkyvät englanniksi, joten se käy myös ulkomailla jäsen- ja tasoitustodistuksesta. Voit käyttää sovellusta ulkomailla aivan normaalisti. Sovellusta ja sen jäsenkorttiominaisuutta voi käyttää ulkomailla myös offline-tilassa, jolloin vältyt mahdollisilta datamaksuilta. Ellei sinulla ole eBirdie-sovellusta, voit pyytää kotiseurastasi (sähköpostitse) tulostettavan tasoitustodistuksen matkaasi varten.
(lähde: Golfliitto)

>> Lue lisätietoja ja usein kysytyt kysymykset >> UKK – Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsetko apua? Asiakastuki auttaa!
Pelaajan asiakastuki: ebirdie@golf.fi